Näinä vuoden viimeisinä päivinä jokaisen lauseen voisi aloittaa: "Vuoden viimeiset..." Minä pidän enemmän loppuvuodesta kuin alkuvuodesta. Edessä oleva kokonainen vuosi jotenkin ahdistaa. Outoa, sillä yleensä pidän aina siitä, että asiat ovat vielä edessä päin. Viimeisestä työpäivästä ennen lomaa, lomamatkan aamusta... Toisaalta, edessä ei ole vuosi lomaa vaan päinvastoin. Ehkä tämä ahdistus johtuu siitä.

Joku voisi päätellä, että en tee sitä mistä pidän. Pidän kyllä työstäni, mutta on niin paljon asioita, joita tekisin mieluummin. Kuten käsityöt. Kunpa voisi elättää itsensä tekemällä käsitöitä päivät pitkät. Toisaalta, siinä tapauksessa niistä ei varmaan nauttisi enää niin paljon. Ehkä se työahdistus johtuu juuri siitä, että sitä on pakko tehdä ja juuri määrättyinä aikoina. Olen aidattuna.

Nukuin viime yönä 11 tuntia. En ole nukkunut niin paljon vuosikausiin ja olen nyt vähän pyörällä päästäni, jota muuten särkee. Täytyy lähteä ulkoilemaan. Mutta sitä ennen eiliset löytöni:

1168701.jpg

Lakanoita ja tyynyliinoja käsityömateriaaliksi. Jos en taas ihastu puoliin näistä ja jätä tyynyliinoja tyynyliinoiksi. Niin on käynyt ennenkin.

1168702.jpg

Katsokaa, miten söpöä nallekangasta!

1168704.jpg

Nuotteja soittamiseen, jonkun itsetekemä söpö vauvanpaita ja tyttären lemppari; Mikko Mallikas -kirja. Löysin myös emalivadin pihakäyttöön. Kirppareilla on sitten hauska kierrellä!