Paljon kiitoksia vauvan viltti -kehuistanne! Vilttejä on tosi mukava neuloa, sillä niitä neuloessa ei tarvitse tuijotella ohjetta, eikä siitä voi tulla väärän kokoista! Ellei nyt ihan liian pientä neulo. Tai voihan sen sitten antaa nukelle :) Mutta siitä vaan Mari!

Viime viikolla hankin aika monta kirjaa. Sisustuskirjaa. Ja muutaman neulontakirjasenkin muuten. Meinasin ihan unohtaa...

702057.jpg

JUJU-lastenvaatekirjan olin jo aikoja sitten päättänyt hankkia. Se on virkistävä ja tarvitsenkin ohjeita, jotta pääsen surruttelemaan uusilla koneillani :) Kirja muistuttaa paljon erästä tanskalaista lastenvaatekirjaa, jonka jätin Kööpenhaminassa hankkimatta ja harmittelin sitä jälkeenpäin. Mutta tämä on siis hyvin samanlainen.

702069.jpg

Suosikkini on ehkä tämä huputon huppumekko. Varmaankin siitä syystä, että olen viime aikoina kovasti ihastunut tilkkutöihin. Väritys ei ihan ole mieleeni, mutta sillähän ei ole väliä.

702076.jpg

Lapsuusajan aarteet -kirjaan ihastuin täysin! Se on täynnä ihania kuvia, tunnelmia, ohjeita ja vinkkejä.

702082.jpg 

702083.jpg

Kirjassa on ihania ideoita tilkkupeittoihin. Tyttären nukelle minun onkin pitänyt jo kauan tehdä tilkkupeitto.

702084.jpg 

Jane Cumberbatchin kirjan löytäminen oli iloinen yllätys. Tämä kirja oli minun kirja- ja sisustusinnostukseni aloittaja. Lainasin tämän kirjan englanninkielistä versiota (Pure Style) kotikaupunkini kirjastosta yhä uudestaan ja uudestaan. Kirjaa ei kuitenkaan silloin ollut saatavilla kaupoista, kuin pienenä pehmeäkantisena, enkä sitä halunnut. Kirjakaupassa sitten ilahduin kovasti, kun löysin tämän aarteen. Kirjasta huokuu vähän vanhanaikaisuus, mutta minulle se on tärkeä. Siis se kirja, ei vanhanaikaisuus :)

702085.jpg

Pure Style -kirjan innoittamana maalasin ensimmäiseen omaan kotiini tällaisen hedelmälaatikon. Siitä tulikin melkein täsmälleen kuvan sinisen laatikon kaltainen.

702086.jpg

Kirjassa on paljon erilaisia ohjeita ja tämä laskoskaihtimen teko-ohje tuleekin tarpeeseen, sillä sellainen on ollut tarkoituksena tehdä keittiön ikkunaan jo pitkän aikaa. Tarvikkeita on vaan ollut hieman hankala löytää. Mistä esimerkiksi sitä nyöriä löydän? Ja näitä renkaitakin on liian vähän...

702113.jpg

At Home With White -kirjan hankin The Book Depositorysta ja toimitus tapahtui viikon sisällä. Kätevää, koska he eivät veloita ollenkaan lähetyskuluja! Ja oman hintansa vieressä he esittävät amazonin hinnan, joten hintavertailu on helppoa.

702124.jpg

702126.jpg

Tämäkin kirja on ihana! Ja vaikkei pitäisikään täysin valkoisesta sisustuksesta, kirja on kuitekin pullollaan ihania kuvia ja ideoita.

702127.jpg

Harmi vaan, ettei tämä kirja jäänyt omaan hyllyyn, vaan päätyi ystävän syntymäpäivälahjaksi...

Ensimmäisen kuvan kirjontakirja on vinkki uudesta innostuksestani, josta lisää ensi kerralla. Ja niistä neulontakirjoista myös :)