Viikon sisällä neulomisharrastukseni on ehkä jo hieman karannut käsistä. Muutama kuukausi sitten en tiennyt neuleblogeista enkä mm. Rowanista yhtään mitään. Näin tässä sitten kävi:

Uudet mallikirjani tulivat viikko sitten perjantaina ja maanantaina.

32716.jpg

32719.jpg

Näistä löytyy niin paljon ihanuuksia, että tästä kirjoituksesta tulisi kilometrin mittainen, jos niistä kaikista kuvat tähän lisäisin. Poimitaan siis vain muutama:

32721.jpg

Tämä on Rowanin tämän talven lehdestä. Tästä tyylistä tykkäsin kovasti. Tykkäsin kyllä niistä kahdesta muustakin tyylistä. Ja niistä huovutetuista jutuista. Niinpä niin.

 

32720.jpg

Little Treasures -kirjasesta aloin heti tekemään tyttärelle tällaista slipoveria. Lankana on Sirdarin Snuggly DK, joka on aivan ihanaa. Unelman pehmeää ja lopputulos on utuinen ja ihanan tasainen. Harmi vain, että lanka on niin tekokuituinen :( No saa nähdä millainen on sitten käytössä.

 

32722.jpg

Tämä villatakki on Ribbon Twist -kirjasesta. Tästä lisää seuraavassa kirjoituksessa.

32723.jpg

Ja tämä turrukka on Big Just Got Bigger -kirjasta. Tästäkin kohta lisää. Vielä yksi kirjanen on matkalla. Tässä riittääkin sitten tekemistä piiitkäksi aikaa. Paitsi, että vielä puuttuu ne langat. Ja aikaa.