Osa puretun Bethin langoista sai mielenkiintoisen uuden ilmeen eilen. Olisin toivonut väreistä hieman tummempia ja voimakkaampia, mutta värjäsin varmaan liian ison määrän lankaa kerralla.

337605.jpg

Tämä värikimara on värjätty kattilassa liu'uttaen väristä toiseen.

Lanka: Rowan Ribbon Twist, 130 g

Väri: Kool Aid, 1 x (Watermelon Cherry, Berry Blue, Ice Blue Rasberrylemonade, Man-o-mango-berry, Switchin Secret)

337604.jpg

Laventelin värjäsin mikrossa ja väriliuokseen sekoitin kaikki väripussit kerralla.

Lanka: Rowan Ribbon Twist, 130 g

Väri: Kool Aid, 1 x (Watermelon Cherry, Berry Blue, Ice Blue Rasberrylemonade, Man-O-Mango-Berry)

Välityönä olen jo saanut valmiiksi tästä samasta alkuperäisen värisestä langasta jotakin nopeaa. Siitä lisää myöhemmin. Bethistä jäi kulutettavaksi 900 g lankaa, jolle yritän nyt kovasti keksiä käyttöä. Saa nähdä mitä näistä värjätyistä tulee.

Pieni tyttäreni (1v 8kk) hämmästyttää joka päivä ilmiömäisellä kielenkehityksellään ja oivalluksillaan. Tänään söimme vierekkäin suklaamuroja, jolloin tyttäreni kysyi minulta: "Onko hyvää, äiti?"

Tänään muskarissa pieni pehmopupu kiersi jokaisen lapsen luona niinkuin aina ja tytär oli vuorossa viimeisenä. Hän sanoi siinä odotellessa: "N:n vuolo tulee illalla." Odottavan pienen lapsen aika on pitkä :)

Eräänä iltana tytär ja isä olivat tyttären huoneessa ja minä olin viereisessä pesuhuoneessa. Tytär tuli luokseni ja sanoi: "Äiti tuu N:n huoneesee." Menimme tyttären huoneeseen, jolloin hän sanoi: "Ollaan yhdessä."

Täytyy vielä ylpänä äitinä kertoa, että tyttäreni osaa myös kaikki aakkoset sekä laskea kymmeneen :)