Olen ollut viime aikoina iltaisin niin väsynyt, ettei sohvalla ole jaksanut edes puikkoja liikutella. Ajatuksetkin ovat olleet ihan toisenlaisissa käsitöissä. Olen taas innostunut kankaista ja näistä uusista ihanista kirjoistani löytyy valtavasti uusia ideoita.

359367.jpg

Last-Minute Fabric Gifts ei ihan yllä Last-Minute Knitted Gifts -kirjan tasolle. Tässäkin on kyllä ihan yhtä upeita kuvia. Nämä kaikki kirjat sisältävät ohjeita erilaisiin projekteihin. Creating Vintage Style on näistä eniten sisustuskirjamainen muutamalla ohjeella höystettynä, kun taas Romantic Home Sewing ja Last-Minute Fabric Gifts sisältävät runsaasti ohjeita. Romantic Home Sewing oli näistä iloisin yllätys.

359370.jpg

359368.jpg

359369.jpg

Meillä on tekeillä minulle ikioma työnurkkaus meidän makuuhuoneeseemme. Pöytä on jo ostettu, mutta se odottaa vielä pintakäsittelyä. Tämä työnurkkaus on pyhitetty nimenomaan käsitöille ja muille luovuuksille. Tietokone on ja pysyy olohuoneen nurkassa. Järjestin viikonloppuna vaatehuoneen hyllyille kangasvarastoni. En malta odottaa, että saan työpisteeni valmiiksi ja pääsen surruttelemaan. Keittiöön pitäisi ommella verho ihanasta kankaasta, joka saapui eilen ihanasta kaupasta :)