Alkutalvesta luin ensimmäisen Harry Potter -kirjani. Ja sen jälkeen olen ollut koukussa. Viime viikolla lopetin The Goblet of Fire -kirjan ja kun kirjakaupassa silmiini sattui tämä seuraava eli The Order of the Phoenix, se oli pakko hankkia. Muut kirjat olen lainannut kirjastosta, mutta ehkä nekin on pakko ostaa omaksi. Minusta on tullut fani :)

406975.jpg

Minusta Harry on pakko lukea englanniksi. Rakastan sen brittienglantia ja hassuja sanoja. Gryffindor. Triwizard Tournament. Quidditch. Lumos! Accio Firebolt!

Toinen hassahdukseni taitaa olla lasten laulukirjat. Samalla kirjakauppareissulla löytyi Ystäväni, Tuttavani - Laululeikkejä lapsille -kirja. Kirjahyllystä löytyy jo monen lastenlaulun sanat ja nuotit. On niitä sitten laulettukin. Tytär osaa laulaa jo ainakin Tuiki tuiki tähtönen, Iha-haa, Soittorasia, Hämähämähäkki, Paljon onnea vaan sekä Piiri pieni pyörii -laulut. Ja tämän uuden kirjan ansiosta moni laulu osataan nyt myös leikkiä.

406980.jpg

Kirjan kuvat ovat suloisia!

406982.jpg

Maanantaina löysin kirpparilta muutamia kankaita tilkkutöihin.

406988.jpg

Sekä söpön pikku-essun. Nykyään kirppareilta tekee harvemmin hyviä löytöjä. Haluan vierailla Nuttulan kirpparilla :)  Viikonloppuna olisin kyllä löytänyt mahtavan lipaston edullisesti Mummola-kaupungin kirpparilta. Mutta meillä ei kuulemma ollut tilaa sille... Me vain tarvitsemme ilmiselvästi isomman kodin!

406969.jpg

Lisää kankaita löytyi vielä Eurokankaasta.

406990.jpg

Kyllä minä vielä neulonkin. Mutta hitaasti. Velvollisuudet häiritsevät elämää. Tyttären neuletakki on odottanut kasaamista jo muutaman viikon. Tekeillä on myös pari muuta juttua. Ehkä niistä myöhemmin. Tänään tuli kevään Interweave Knits ja siellä oli muutama ihana juttu. Ruskeaan neuletakkiin ihastuin eniten. Myös farkkulangasta neulottu hame voisi olla kiva. Eräässä mainoksessa oli myös kivannäköisiä neuletakkeja. Sellainen siis ilmiselvästi pitää saada...

406993.jpg

406992.jpg

406994.jpg