Olen tehnyt tässä nopeina välitöinä itselleni kämmekkäät ja hartianlämmittimen. Olen sellainen vilukissa, että niille on käyttöä jo näilläkin keleillä. Silti lunta ja pakkasta toivomme kovasti!

347872.jpg

Charlotte

Malli: Theresa Venning - Rowan Mag. 38

Lanka: Rowan Ribbon Twist, 300 g

Puikot: 10 mm ja koukku 8mm

Tämä onnistui kerrankin ihan ohjeen mukaan. Alareunaan virkkailin vielä lopuksi muutaman kerroksen, jotta se olisi jämäkämpi. Ohjeen kuvassa tätä käytetään toisin päin, mutta minusta tämä istuu paremmin näin. Tällä kertaa tein S-koon mukaan ja siitähän tuli sopiva! Kiva lopputulos ja nopea tehdä, mutta kyllä 10 mm:n puikoilla palmikoiden vääntäminen on kivuliasta!

347874.jpg

Kämmekkäät

Malli: Oma, 44 s

Lanka: Novita Wool Neliraita, 50 g

Puikot: 3 mm

Kämmekkäät pääsivät töihin lämmittämään käsiäni. Kämmenosa on niin pitkä, että nämä ovat lähes lapaset, mikä on vain hyvä asia viileässä toimistossa. Yläreunan voi kääntää tarvittaessa, jotta näpyttely sujuu paremmin. Peukalokiilan lisäykset tein joka neljännellä kerroksella kunnes kiilassa oli 14 silmukkaa. Peukalossa on kokonaisuudessaan 17 silmukkaa.

Nyt puikoilla on ihana villatakki tyttärelle aran-vahvuisesta langasta. Eli odotettavissa on valmis takki piakkoin. Jos siis kaikki menee suunnitelmien mukaan. Malli on nimittäin jälleen omasta sekavasta päästäni :)