Viime päivinä blogilista on näyttänyt monen blogin päivittyneen, vaikkei näin oikeasti olisikaan. Niin on käynyt myös Bañonin kohdalla. Johtuuko tämä tosiaan siitä, että vuodatuksen kommenttilootaan on lisätty mainoksia, jotka vaihtuessaan päivittävät blogin. Ymmärrän, että vuodatus on ilmainen, suosittu palvelu ja mainokset ovat palvelun ylläpitämisen kannalta tärkeitä, mutta nyt ne kyllä aiheuttavat oikeasti harmeja käyttäjilleen. Eihän tämä maailman kaatava murhe ole, mutta harmittaa! Ja aiheuttaa päivityspaineita :)

(EDIT. Haamuilu ei johdu mainoksista. Ohimenevä juttu. Hyvä, hyvä.)

No käytetään sitten tilaisuus hyväksi. En muistanut mainita, että minäkin kävin Helsingin käsityömessuilla. En huomannut siellä ketään "tuttua". En tosin oikeasti tunnekkaan ketään blogi-ihmistä, mutta olisihan sitä voinut kuvien perusteella tunnistaa. Järjestetäänkö muuten Vantaalla neulontatapaamisia? Messuilta löysin kahdet kullatut pyöröpuikot monien muiden tapaan, valkoista sivillan tapaista silkkivillaa kaksi vyyhtiä omiin värjäyskokeiluihin sekä mustaa hahtuvaa lapasia varten. Pirkanmaan käsityön osastolla (no siellä siis, missä myytiin pirkka-lankoja) näin aivan ihanat mustat huovutetut lapaset, joissa oli kirjailtu kuvioita eri väreillä. Tällaiset olisi tarkoitus yrittää itse tehdä. Ideoitakin siis sain! Niin ja ostin myös ihania turkooseja pieniä helmiä, jos niistä vaikka yrittäisin kokeilla tehdä silmukkamerkkejä.

Tilasin tässä myös muutaman Rebecca-lehden, nro 32 sekä 8. Muutama kiva juttu oli ainakin syksyn uudessa lehdessä. Nykyään tuntuu siltä, että kokoajan pitäisi olla joku tilaus vetämässä, jotta olisi jotakin uutta kivaa odotettavaa. Alkaa vaan mennä aika hamstraamiseksi tämä harrastus. Eikö sitä vain voisi keskittyä siihen mitä on ja tehdä ensin olemassa olevista langoista ja ohjeista jotakin? Vaikka neuloisin kokopäiväisesti vuoden, en saisi lankavarastoani tuhottua. Miksi sitä
siis pitää aina vain saada lisää ja lisää? Hankinnat saa vielä aina niin hyvin perusteltua itselleen. Huomennakin lähden lankakauppaan ostamaan naapureiden pipotilauksiin lankoja. Se vaan ei koskaan jää vain siihen...

Tyttären päivähoidon aloitus on mennyt huonompaan suuntaan. Itkua, uhmaa ja takertumista. Graduni aihevalinta takkuaa. Tässähän olisi selvä tarve lohdutuslangoille :)