Tämä saapui eilen piristämään harmaata päivääni.


223452.jpg

Amazonin wish list on sitten kätevä. Kirja on siis kiitos neulomistani tilauspipoista. Ja erittäin mieleinen! Nyt sukkainnostukseni pääsee sitten todella valloilleen. Ensimmäinen projektikin on jo valittu:

223420.jpg

Kunhan saan Anna-sukat valmiiksi, aloitan tekemään näitä herrasmiehen sukkia omalle herrasmiehelleni. Toinenkin Anna-sukka valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Pian olen jo kantapäässä ja siitähän ei ole enää kuin hujahdus ja sukka on valmis. Täytyykin alkaa jo etsiskellä sopivaa samettinauhaa.

Cherie on edistynyt tuskaisen hitaasti. Tylsää neulottavaahan se on, mutta juuri sopiva telkkaria katsellessa.

223419.jpg

Vartalo-osa alkaa olla jo voiton puolella. Paljon on vielä työtä edessä tämän kanssa. Lanka on tosiaan huopuneen oloista ja vähän rankkaa neuloa. Ei siis jousta juuri laisinkaan. Mutta pinnasta tulee tiivis ja tasainen. Tyttären rumalapanen meni purkuun. Yhtäkkiä tulikin niin kylmä, että hän siirtyi jo toppahanskoihin. Huovutetut lapaset haluaisin hänelle kyllä tehdä, sekä istuvat sisälapaset. Niin pieneen käteen on kyllä hankala tehdä hyvin istuvia lapasia. Sormikkaat voisivat olla mukava haaste :)

Kävin joitakin viikkoja sitten katsomassa Volver-elokuvan. Pidin todella paljon. Ihanan elämänmakuinen elokuva. Espanjan elämänmakuinen. Oli ihana kuulla
ja ymmärtää espanjankieltä. Oli ihana ymmärtää ne pienimmätkin jutut, joita suomentaja ei ollut tekstitykseen saanut sisällytettyä. Oli todella kotoisan oloista katsella elokuvan menoa. Tuli ikävä entiseen kotiin. Koskahan sinne pääsisi käymään... Mutta eipä se olisi sama. Olla vieraana vanhassa kotikaupungissa. Echo de menos a Valencia tanto!

  223427.jpg

Mutta siis elokuvan päähenkilöä esittävällä Penelopella oli toinen toistaan upeampia neuletakkeja. Tässä niistä muutamasta hieman kuvia.

 223433.jpg

Ihastuin erityisesti vihreään ja jotakin sen tyylistä olisi kiva suunnitella itselle.Part Two:n mainoslehtisessäkin oli muutama kiva idea.

223422.jpg

Olisikohan sitä jo aika kokeilla ponchon tekoa.

223424.jpg223423.jpg

Tämä voisi olla kiva marraskuisiin juhliin. Siis itsetehtynä, ei ostettuna :)