Meidän taloutemme kirjahyllyt ovat taas saaneet täytettä. Eilen sain vihdoin Rowanin oman verkkokaupan kautta tilatut neulekirjaset. Kolme viikkoa on kyllä aivan liian pitkä aika odottaa! Alunperin tarkoitukseni oli tilata kevään uutuudet Rowan Magazine 41 ja RYC-sarjan Mother & Baby, mutta mukaan tarttui vielä Miss Beat sekä RYC:n Garden ja Home -kirjat. Kirjojen selkämykset ovat kyllä kauniin väriset! 

419683.jpg

Kevään Rowan-lehdessä parasta olivat kauniit kesäiset kuvat ja pastellin sävyiset sisustusvinkit. Pöytätabletit ovat ihanat ja luulenpa, että niitä tullaan joskus näkemään tässäkin blogissa. Jos lukemisiltani ehdin vielä puikkoihin...

419687.jpg

Mother & Baby oli ehdottomasti odottamisen arvoinen. En hirveästi yleensä tutki neulekirjojen sisältöä etukäteen, koska minusta on hauska selata ja yllättyä vasta, kun kirja on omassa kädessäni. Mother & Baby -kirjassa oli valtavasti toteuttamisen arvoisia malleja ja ideoita. Garden ja Home eivät ensimmäisellä selaamisella hirveästi vakuuttaneet, mutta varmasti niistäkin löytyy myöhempiin tarpeisiin ideoita.

419686.jpg

Uusia sisustuslehtiäkin olen viime päivinä hankkinut. Minulla on aika valtava sisustuslehtivarasto, mutta selailen vanhojakin lehtiä aina silloin tällöin ja varsinkin joulunumeroita joulunalusaikaan. Lehdistä oli hirveästi apua edellisen kotimme perusteellisen remontin suunnittelussa ja nykyisenkin kotimme pienemmän remontin suunnittelussa. Landhaus-lehden ostin ensimmäistä kertaa, koska tämä kyseinen numero oli kovasti minun makuuni.

419690.jpg

Landhaus-lehdessä esiteltiin mm. tämä todella viehättävä koti:

419688.jpg

Nyt täytyy lähteä pakkailemaan ja siivoamaan. Olemme lähdössä mieheni kanssa viettämään hyvin ansaittua pitkää viikonloppua huomenna aamulla. Mummoa varten pitää laittaa vähän kotia kuntoon.

419717.jpg

Mondo-matkaoppaan kirjoittaja Annukka Oksanen kertoo matkakohteestamme seuraavaa:

"Kööpenhaminassa tulee melkein huomaamattaan hyvälle tuulelle. Osittain siksi, että kaupunki on niin mukavan näköinen, mutta varsinkin siksi, että ihmiset ovat niin leppoisia."

Kuulostaa hyvältä!