Pitkän uurastuksen ja tuskallisen saumojen ompelun jälkeen saan vihdoin esitellä juuri loppukesäksi valmistuneen taivaansinisen neuletakkini. Onpa puuvillaneule painava!

132196.jpg  132197.jpg

Napit puuttuvat vielä takista. Osaisiko joku muuten kertoa, missä kaupassa pääkaupunkiseudulla on paras nappi-valikoima? Tai jos edes jonkunlainen valikoima.
 
132198.jpg  132199.jpg

Neuloin takin S-koon mukaan. Normaalisti olen M-kokoa, mutta jostakin syystä minulla on ollut tapana neuloa vähän reilumpaa kokoa, mallitilkusta huolimatta. Tällä kertaa takista tuli juuri oikean kokoinen. Mutta. Pinta on kovin epätasaisen näköinen. Olen jostakin muistaakseni kuullut, että konepesu saattaisi auttaa tässä asiassa. Toivotaan. En halua, että tämä jää kaiken tämän työmäärän jälkeen kaapin pohjalle käyttämättömänä lojumaan. Takista tuli muuten ihan vintage-tyylinen, vaikkei varsinaisesti vintage-malli olekaan. Ja jottei takin oikea väri jää epäselväksi:

132200.jpg

Seuraavaa projektia en ole vielä päättänyt, mutta se on varmaa, että seuraava paita tai takki tulee olemaan raglan-hihainen. Ja seuraavaksi aion ehdottomasti neuloa villaa. Ehkä nyt vihdoin kauan haaveilemieni kirjoneulesukkien kimppuun...

132201.jpg

Chicago

Malli: Rowan mag. 37

Lanka: Novita Suvi - sävy 083, 9 kerää

Puikot: 3 mm / 3,25 mm