Moikka kaikille uudesta kodista! Netti saatiin tänne vihdoin pari päivää sitten. Laatikot alkavat olla pikku hiljaa hävinneet nurkista ja muutenkin ollaan kotiuduttu ihan mukavasti. Amazonista tilaamani kirjat saapuivat nopeasti ja ne ovat siis Handknit Holidays ja Last-minute knitted gifts. Vähän talvista tähän vuodenaikaan, mutta pitäähän sitä alkaa jo valmistautua syksyyn ja jouluun. Kirjat ovat molemmat ihania!

Maaliskuussa 63982.jpg ehdin tehdä pari punaista työtä:

63978.jpg

Pipo

Malli: Kim's Hats (Last-minute knitted gifts)

Lanka: Punainen Aino, raidoissa ...

Puikot: 5 mm

 

Toinen punainen työni oli villavaippahousut. Nämä ovat valitettavasti liian karheat käyttöön. Meillä on yhdet valkoisesta huopasesta tehdyt vaippahousut, jotka ovat ihan pehmeät ja toimivat todella hyvin. Värjääminen tekee ilmeisesti langan karheammaksi. Varmaan huovutan nämä koneessa ja leikkelen siitä sitten jotakin.

63989.jpg

Villavaippahousut

Malli: Ruskovilla nro 4

Lanka: Novita Huopanen

Puikot: 4 mm

 

Ja kuten huomaatte, minulla ei ole ollut kovin paljon aikaa neuloa, joten keskeneräiset ovat saaneet odottaa ja pikatöitä on pitänyt saada tehdä välissä. Tyynynpäällinen on virkattu, mutta ei kuitenkaan vielä valmis. Siitä yli jääneestä langasta tekaisin huivin:

63980.jpg

Kerchief Scarf

Malli: Last-minute knitted gifts

Lanka: Novita tennesee

Puikot: 3 mm

 

Lanka ei ihan riittänyt solmittavaan huiviin, joten virkkasin toiseen kulmaan napinläven ja toiseen pitäisi ommella nappi. Tämä on ihanan tuntuinen ja yllättävän kiva huivi. Sopii varmaankin myös tyttären päähän.

 

Äiti toi Tallinnasta tuliaiseksi kiekon hahtuvaa ja tällaisen ihananvihreän vyyhdin villalankaa.

63981.jpg

Tästä tulee syksyksi sormikkaat ja sukat.

 

Lopuksi vielä,

                

63992.jpg

Iloista ja aurinkoista pääsiäistä kaikille!