Viime viikot ovat olleet melkoista uurastusta. Syy siihen näkyy tässä:

539197.jpg

Mutta tulipas valmista ja vielä ihan aikataulun mukaan. Valmistujaisia juhlitaan sitten toukokuussa. Kyllä on helpottunut olo!

Ei ole varmaan yllätys, että puikkoihin en ole ehtinyt/jaksanut tarttua viikkoihin. Sen sijaan olen lepuuttanut aivojani puutarhasuunnitelmilla. Aiomme laittaa omaa pientä puutarhaamme jonkin verran uusiksi. Tällä hetkellä siellä ei ole muuta kuin nurmikkoa. Suunnitelmissa on muutama pieni puu tai pensas, kukkapenkkejä ja köynnöksiä. Haaveissa olisi vielä pieni kasvimaakin, mutta se saattaa jäädä tilan puutteesta johtuen vain haaveeksi.

539202.jpg

Tämä pienen pihan suunnitelma on Dengin & Hensleyn kirjasta Oma unelmapuutarhani, joka on muuten todella inspiroiva kirja. Kuvanmukaista suunnitelmaa olemme kaavailleet myös omalle pihallemme. Tai ei meille sentään lampea tule. Tai kasvihuonetta, sillä meidän pihamme on vielä kuvankin pihaa pienempi.

 

539198.jpg

Tämä pieni piha löytyy kirjasta Tarling: Truly Tiny Gardens.

 

539200.jpg

Kärhöjä tämän kevään 100 idées jardin -lehdessä.

 

539199.jpg

Ihania pelargoneja Trädgård & blommor -lehdessä.

En ole koskaan ennen ollut kiinnostunut puutarhatöistä, mutta nyt se innostus on vienyt mennessään. Tänä vuonna minulla on tosin ensimmäistä kertaa aikaa laittaa omaa pihaamme. Perjantaina jään tyttären kanssa kolmen kuukauden kesälomalle!

Seuraavalla kerralla Lupaan esitellä neulekirjallisuutta ja uuden projektin, joka on jo suunnitelmissa.