Jälleen olen saanut aikaiseksi muutaman pipon. Nyt on äidillä ja tyttärellä samanlaiset kesäpipot. Ei ehkä pidetä niitä kuitenkaan samaan aikaan... Novitan Suvi oli positiivinen yllätys. Ihanan pehmeää puuvillalankaa. Onneksi sitä löytyy vielä reilusti varastosta. Mutta harmi, ettei sitä ollut vaaleanpunaisena!


93326.jpg

Kesäpipot

Malli: Äiti 95s, 1-vuotias 84s

Lanka: Novita Suvi

Puikot: 3,25 mm ja 3 mm


93327.jpg


Keskeneräiset työt takkuavat edelleen. Pikkusiskon helletoppi edistyy parin rivin päivävauhtia. Olin ajatellut antaa sen osana ylioppilaslahjaa, mutta taitaa aika loppua kesken. Sitä on vaan niin tylsä tehdä. Valkoinen lanka, sileää oikeaa, 3 mm pyöröpuikot. Tarvitseeko enempää sanoa?


93330.jpg


Viime viikolla sain vihdoin tätä paitaa varten tilatut langat. Ensin valitsemani väri oli loppunut varastosta, sitten selvisi, ettei sitä enää valmisteta ja viimein valittuani uuden värin sain langat kotiin. Värin nimi on aqua green, mutta se näyttää ikävän paljon mintunvihreälle, joka ei todella ole suosikkivärejäni. Vähän aikaa totuteltuani, taidan kuitenkin pitää tästä langasta kovasti. Pinta muistuttaa samosta, mutta lanka on ohuempaa. En malttaisi odottaa, että saan tämän paidan valmiiksi. Pidän tästä mallista todella paljon. Lanka on Cucumberpatchista Sirdar Breeze Cotton ja malli on Rowanin Classic Beach -kokoelmasta Maggie. Tämän teko vaatii keskittymistä, eli ei oikein sovi telkkarineuleeksi. Ehkä sitä telkkarin katselua voisi vähentää...


93329.jpg


Vihdoinkin myös minulla on näitä. Saa nähdä milloin ehdin tositoimiin, tänään jo vähän suunnittelin väriyhdistelmiä. Tässä muutama linkkivinkki vasta-alkajille: kool-aid värikartta ja värjäysohjeita.


93328.jpg


Tallinnan tuliaisia äidiltä...