Cherie on vihdoin valmis. Cherien aloitin lokakuussa opettelemalla uuden silmukoiden luomistavan. Ja ovathan nämä hihan- sekä helmansuut melko siistin näköisiä.

336004.jpg

Lanka oli jo valmiiksi huopuneen oloista. Eikä melko kovakourainen pesu varmaan sitä ainakaan vähentänyt. Niinpä paita onkin melko paksu ja tiivis. Enpä vielä tiedä laitanko sen kunnolla pesukoneeseen huovuttumaan. Paita on nimittäin vähän reilu. Vaikka kuinka tekee mallitilkkua ja vertaa ohjeen mittoja hyvänkokoisen paidan mittoihin, minä onnistun aina neulomaan liian isoja neuleita.

336008.jpg

Tämä ei muuten ollutkaan sellainen aivoton neule. Kim Hargreaves ei saa kunniaa tästä ohjeestaan. Vartalo-osan sain neulottua kainaloihin asti ohjeen mukaan, mutta sen jälkeen jouduin itse miettimään kaiken. Hihaa varten ohjeessa käsketään luomaan 71 silmukkaa. Minä loin 52 ja vieläkin jäivät hieman väljiksi. Myös kaula-aukon ohjeistuksessa on jotakin vikaa. Tätä minun Cherietä tuskin Kimin Cherieksi tunnistaakaan.

 336007.jpg

Pienellä kutistumisella paita voisi olla ihan hyvä. Annan sille vielä mahdollisuuden. Periaatteessahan se on ihan kiva.

336003.jpg

Cherie

Malli: Kim Hargreaves - Rowan Vintage Style, koko M

Lanka: Rowanspun dk, sävy "Rush", n. 300 g

Puikot: 3 mm / 3,5 mm

 

Eräs toinen neuleeni ei saanut enää mahdollisuutta. Lähes vuoden lankalaatikossa maannut olympianeuleeni näytti tänään aamulla tältä

336009.jpg

Osa tästä on jo muuttunut aivan toisen näköiseksi...