Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista, enkä ole oikein jaksanut päivitellä. Tyttäreni aloitti päiväkodissa viime viikolla ja vaikeaahan se alku on ollut. Äidille, ei tyttärelle. Hän jää sinne ainakin vielä toistaiseksi hyvillä mielin. Toisaalta tämä on vasta toinen päivä, kun hän on siellä yksin. Saa nähdä miten jatkossa menee.

Ja sitten asiaan:

Nuttu ystäväperheen vauvalle valmistui tässä jokin aika sitten. Aamulla ompelin siihen vihdoin napin ja nyt se olisi valmis lähetettäväksi. Ohjeessahan oli vielä kukka rinnassa, mutta jätin sen pois ihan käytännöllisyyden takia.



182659.jpg

Lopputulos on ihan kiva, mutta käsialani on edestakaisin neuleessa valitettavan epätasainen. Harmi, kun kaikkea ei kuitenkaan ole mahdollista neuloa suljettuna neuleena. Paitsi pipoja tietysti. Ja sukkia ja lapasia. Pipoista puheenollen, brownien saaneen pojan vanhemmat ihastuivat pipoon. He tilasivat molemmat samanlaiset, joten luvassa on lisää palmikkopipoja. Isä halusi vielä samanvärisen kuin pojallaan. Tiedossa siis déjà vú -päivityksiä.


182658.jpg

Elly

Malli: RY Classic Babies

Lanka: B.B.B. Jeremy, 75 g

Puikot: 3,25 mm ja virkkuukoukku 3 mm


Syksyllä tekee hirveästi mieli neuloa omalle perheelle uusia huiveja, pipoja ja lapasia. Ja sitten vielä pitäisi aloittaa joululahjojen teko, ettei se taas jäisi viime tinkaan. Tästä johtuen minulla on hirveä kasa keskeneräisiä töitä sekä vielä valtavampi määrä töitä suunnitteilla. Ja vielä suurempi kasa lankaa valmiina. Pitäisiköhän sitä alkaa kokopäiväiseksi neulojaksi. Houkutus on suuri, kun teen vielä gradua kotona...


182660.jpg


Ehkä voisin ottaa varovaisen startin työntekoon ja pitää muutaman neulontapäivän. Kyllä minä olisin sen ansainnut, muttei taida omatunto sallia...